Nya skivor

Jag har precis köpt ett par nya granitskivor till mitt kök. Jag har velat renovera under ett bra tag men jag inte riktigt haft pengarna eller tiden till att göra det. Så nu när jag äntligen har råd så tänkte jag att jag skulle slå till. Det ser faktiskt riktigt bra ut måste jag säga. Jag har alltid gillat just granit så det här blev verkligen kanon bra måste jag säga. Det var dock inte helt lätt att installera allt så jag fick ta lite hjälp av ett par kompisar som är lite av experter inom området. En av dem jobbar till och med med detta så det var ju verkligen kanon bra det! Jag funderade ett tag på att välja marmor men sen så tyckte jag att granit såg bättre ut och jag är verkligen nöjd med det valet. Så jag hoppas verkligen på att andra också tycker att det ser bra ut! Det var inte helt billigt dock men jag måste ändå säga att det var helt klart värt det. Jag funderar även på att installera granit i badrummet också. Jag tror nog att det skulle fungera riktigt bra måste jag säga. Jag har en kompis som också har installerat granit i sitt badrum och han är riktigt nöjd med det. Jag var och kollade lite på hur det blev och jag måste verkligen säga att jag blir lite avundsjuk. Jag vill också ha det. Så jag tror nog att när nästa lön kommer så kommer jag nog att köpa lite fler skivor i granit och installera dessa i badrummet. Jag får nog ringa och kolla så att mina kompisar kan hjälpa mig då också. Men det tror jag inte ska vara några problem alls det. Det kommer att funka kanon bra det. Jag ser fram emot detta!